2023. július 27.

Új kémthriller a láthatáron - Special Ops: Lioness

Megjelent Taylor Sheridan Special Ops: Lioness című sorozatának hivatalos előzetese.

A sorozat még idén meg fog jelenni, kizárólag a SkyShowtime kínálatában. Az Oscar®-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozatának sztárszereplői ​ a főszereplő és vezető producerként is közreműködő Zoe Saldaña, Laysla De Oliveira, az Emmy-díjra jelölt Michael Kelly, az Oscar®-díjas Morgan Freeman és a szintén Oscar®-díjas, vezető producerként is részt vevő Nicole Kidman.

Nicole Kidman Kaitlyn Meade szerepében a Special Ops: Lioness című sorozatban. Fotó: Greg Lewis/Paramount+

Valós események alapján íródott a Special Ops: Lioness

A sorozatot egy létező amerikai katonai program ihletett, mely Joe életét követi nyomon, ahogy a CIA éharcosaként a terrorizmus ellen próbálja vívni a legádázabb háborút. A Lioness program Kaitlyn Meade (Kidman) és Donald Westfield (Kelly) felügyelete alatt Cruzt (De Oliveira), egy kemény tengerészgyalogost vesz fel arra, hogy Joe mellett beépített ügynökként segítse a CIA erőfeszítéseit a következő 9/11 megelőzése érdekében.

Sheridannek egyébként nem ez az egyetlen sorozata, amely elérhető a csatornán, olyan sikerdarabokat lehet még megtekinteni, mint például az 1883, az 1923, a Mayor of Kingstown, Tulsa King és a Yellowstone.

Laysla De Oliveira Cruz Manuelos szerepében a Special Ops: Lioness című sorozatban. Fotó: Greg Lewis/Paramount+

Olyanoknak ajánljuk, akik szerették a Nagy Pénzrablást, vagy épp a Narcos-t, hiszen, ha nem is azonos világ, de mindenképp hasonlóan magas színvonalat képviselnek mind.

Otthoni internet/TV: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram