2023. november 02.

Több eszköztől is elbúcsúzott a Netflix

Várható volt, hogy hamarosan, a régebbi eszközökön megjelent Netflix felületek egy idő után nem kapnak újabb frissítést.

Ez egyre inkább így lesz, hiszen egy haladó szellemű cég nem tehet mást, nem fogják örökre támogatni a többéves Blu-ray lejátszókat, vagy épp régebbi okostelevíziókat. Egyrészt nincs rá kapacitás, másrészt teljesen feleslegesnek tartják, hiszen a legtöbb felhasználó olyan gyorsan cseréli az eszközeit, hogy nem éri még 1-2 évnél tovább frissítgetni azokat.

Az okostelevíziók közül leginkább a Sony, Panasonic és Hitachi márkák voltak érintettek. A régebbi Sony okostévéken már akkor is, gyakorlatilag teljesen használhatatlan volt a streaming szolgáltatás, hiába díszelgett a távirányítón a nagy dedikált NETFLIX gomb.

Viszlát régi TV, helló új, Netflixet gyakran frissítő TV

"A felhasználói panaszok alapján javarészt legalább tíz éves eszközökről van szó, így nem meglepő a támogatásuk megszüntetése. A megalapozott gyanú szerint nagyon kevesen használták már netflixezésre a termékeket, a kompatibilitásuk garantálása műszakilag csak púpot jelentett a szolgáltatás hátán, így most bármiféle ceremónia nélkül búcsút intett nekik"

- olvasható az ORIGO-n.

Érdemes egyébként olyan eszközöket használni, amelyek a "nem annyira okos" televíziónkat feltuningolják, legyen az akár egy konzol, vagy egy TVokosító doboz.

Jó TV-zéshez jó kábelcsomag dukál: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram