2023. augusztus 23.

Ár/érték győztesként robban be a Xiaomi Redmi Pad SE

A Xiaomi új Redmi Pad SE egy olyan 11 hüvelykes tablet, amely körülbelül 80.000 forintba fog kerülni.

Az egy dolog, hogy olcsó, de vajon jó is? Illetve van e szükségünk tabletre 2023-ban? Egyelőre annak tűnik ez az androidos tablet, amelyet a Xiaomi álmodott meg. Az új Redmi Pad SE modell egy egészen trendi kinézetű eszköz, amely hozza a kötelező elvárásokat.

"1920×1200 pixeles IPS érintőkijelzővel, a panelje 90 Hz frissítési sebességre és 400 nit fényerőre képes."

- írja az Origo.

Mi található a Xiaomi Redmi Pad SE belsejében?

A tabletet egy két évvel ezelőtti Qualcomm Snapdragon 680 rendszerlapka hajtja. Több kiadásban is megjelenik ez a modell, választható 4/6/8 gigabájtos memóriával. A háttértár fixen 1 terabájtos, ami meglepően nagy a tabletek világát tekintve. Android 13 fut majd a tableten, illetve található rajta egy 5 MP-es előlapi és egy 8 MP-es hátlapi kamera. A viszonylag minőségi hangzásról egy négy hangszórós rendszer gondoskodik, illetve kapott egy audi Jack kijáratot is. Akkumulátora 8000 mAh-es ami kitart egész nap, ha aktívan szeretnénk használni a készüléket.

A Redmi Pad SE ajánlott európai árait a memória mennyiségétől függően 199 / 229 / 249 euróban határozta meg a gyártó, körülbelül 77 ezer / 88 ezer / 96 ezer forintokról van szó.

Képek: Redmi

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram