2023. július 31.

Mi fán terem a Revolut? Ez lenne 2023 legjobb bankja?

Az okostelefonok korában a pénzügyek kezelése a külföldi utazások során gyorsan és egyszerűen megoldhatóvé vált azáltal, hogy az emberek online pénzügyi szolgáltatásokat és alkalmazásokat használnak.

Az egyik ilyen innovatív megoldás a Revolut, amely egy digitális bank, és egyben többféle pénzügyi szolgáltatást nyújtó mobilalkalmazás. A Revolut alkalmazás a külföldi utazásokhoz szükséges pénzügyi eszközöket és szolgáltatásokat kínálja, amelyek megkönnyítik az utazók életét és biztosítják a pénzügyi biztonságot. A Fintech megoldásokról korábban már részkeletesen írtunk, ezt itt olvashatod el.

revolut

A Revolut az elmúlt években jelentős népszerűségre tett szert a világszerte utazók körében. Ennek az alkalmazásnak a köszönhetően a felhasználók több pénznemet tárolhatnak egyetlen virtuális pénztárcában, amely lehetővé teszi az egyszerű és költséghatékony pénzváltást a valutaváltási díjak elkerülésével. Az alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók egyszerűen és gyorsan küldhetnek pénzt más felhasználóknak az alkalmazáson keresztül, így elkerülhető a készpénz használata vagy a banki átutalásokkal járó költségek.

Az egyik legelőnyösebb funkciója a Revolutnak az érintés nélküli fizetési lehetőség. A felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják fizikai Revolut kártyájukat az alkalmazáshoz, és a külföldi utazások során gyorsan és biztonságosan fizethetnek érintés nélküli módon az elfogadóhelyeken.

Ez különösen hasznos lehet olyan országokban, ahol az érintés nélküli fizetési rendszerek elterjedtek, és így könnyedén elkerülhetjük a készpénzzel való bíbelődést.

Az alkalmazás további hasznos funkciója az automatikus megtakarítás. A Revolut lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák az automatikus megtakarítást, amelynek köszönhetően minden tranzakciót követően az alkalmazás lekerekíti a vásárlás összegét a legközelebbi egész számra. Az apró összegek gyűjtése jelentős megtakarítást eredményezhet hosszú távon, és segíthet abban, hogy költséghatékonyabbak legyünk és pénzt takarítsunk meg a nyaralás során.

revolut

Az alkalmazás további funkciói közé tartozik az élő árfolyamok figyelése, a kártya lezárása és újraindítása az alkalmazásból, a bankkártya PIN-kódjának módosítása és még sok más.

Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy teljes ellenőrzést és biztonságot élvezhessünk pénzügyeink felett a külföldi nyaralások során.

A Revolut alkalmazás emellett különféle értesítéseket és figyelmeztetéseket is kínál, amelyek segítenek abban, hogy mindig naprakész legyünk a pénzügyi tranzakcióinkkal és az egyenlegünkkel kapcsolatban. Az alkalmazás adatainak titkosítása és a kétlépcsős azonosítás lehetősége továbbá biztosítja a felhasználók pénzügyi adatainak védelmét és biztonságát.

Összességében a Revolut egy innovatív és hasznos pénzügyi eszköz, amely elengedhetetlen lehet a külföldi nyaralásokhoz. Az alkalmazás különféle lehetőségeket kínál a pénzváltáshoz, az érintés nélküli fizetéshez, az automatikus megtakarításhoz és a pénzügyek teljes körű ellenőrzéséhez, ami lehetővé teszi, hogy problémamentesen és költséghatékonyan utazzunk a világ bármely részén.

A Revolut az ideális pénzügyi társ, amely megkönnyíti és biztosítja a pénzügyi biztonságot a külföldi nyaralások során.

Nyaralásra készülsz, ebben a cikkben megmutatjuk melyik az az 5 alkalmazás, amely nem hiányozhat a mobilodról.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram