2023. október 19.

Hamarosan az 1938-as Budapest útjain autókázhatunk

Na nem csak autózni lehet majd a II. Világháború előtti korszakban játszódó budapesti FPS-ben, hanem komoly drogügyek után is nyomozhatunk majd.

A pár főből álló lelkes magyar fejlesztőcsapat egy "noir" stílusú videójáték fejlesztésébe vetette bele magát nem régiben, amely 1938-ban Budapesten játszódik. Valószínűleg mindannyiunkban megfogalmazódott már az a vágy, hogy ne csak a szokásos New York, Los Angeles, vagy hasonló városok legyen bejárhatók, hanem az is, ahol élünk. Valami ilyesmire gondolhattak a srácok is, amikor nekiálltak a fejlesztésnek.

AZ ELŐZETES ITT MEGTEKINTHETŐ

A budapesti Mafia

Ha belenézünk a játék előzetesébe és játszottunk valaha a Mafia sorozattal, akkor elkerülhetetlen, hogy elkezdjük a kettőt összehasonlítani. Természetesen a kor szelleme, az autók, a ruhák elég hasonlóak, ez elkerülhetetlen. Ennek ellenére nagyon várjuk, hiszen aki rendszeresen autózik a főváros utcáin, annak minden ismerős lesz és bejárható. Több épületbe is engednek betekintést, a legtöbb előzetes a Corvin áruházról szól.

"A digitális város egy 1937-es térkép alapján épül fel, de a fővárosi levéltár jóvoltából a különböző épületek, műtárgyak tervrajzai is rendelkezésre állnak, így azok is hiteles, korhű állapotban lesznek megismerhetők. Az Eltűnt Budapest nevű játéknak egy demoverziója most készül, ha pedig a játékstudiók fantáziát látnak a projektben, a játékosok is útnak indulhatnak, hogy kiderítsék, milyen titkok kapcsolódnak a Corvin áruház környékén található kokainbarlanghoz"

- írja a 24.hu

Szolgáltatások: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram