2023. október 06.

Érkezik az előfizetéses TikTok szolgáltatás

Lassan eljutunk oda, hogy minden oldal azzal fog zaklatni minket, hogy fizessünk elő, ha nem szeretnénk reklámokat látni. Ez alól a trend alól a TikTok sem maradhat ki.

A YouTube már egy jó ideje megkeseríti azok életét, akik nem szeretnének pénzt fizetni azért, hogy reklámmentesen, zavartalanul nézzenek videókat az oldalon. Az 'X', ismertebb régi nevén Twitter is elvileg hamarosan teljes mértékben fizetős rendszerűvé alakul át, bár az állítólag a saját védelmünk okán.

Hirdetésmentes TikTok

A TikTok mobilapp forráskódja elárult egy érdekes tényt, miszerint reklámmentes előfizetési csomagot kezdtek tesztelni bizonyos felhasználók körében. Ez a bizonyos összeg magyar forintra átszámolva megközelítőleg 2000 forint lenne havonta azért, hogy teljesen hirdetésmentesen használhassuk az alkalmazást.

"A cég a TechCrunch számára megerősítette, hogy valóban teszteli a szolgáltatást, de egyelőre csak egy USA-n kívüli angol nyelvű meg nem nevezett piacon, hogy mikor kezdődik a szélesebb körű nevezetés, arról egyelőre nem osztott meg további információkat" - olvasható a HWSW oldalán

Az app a legtöbb bevételét természetesen hirdetésekből szerzi, viszont így egy újabb bevételi forrásra tehetnek szert, ha bevezetik ezt a lehetőséget.

Mobilinternet: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram