2023. október 29.

Hordható okostelefonnal tarolna a Lenovo - Érdekes demokráciát a Global Tech World '23-on

A karperecként viselhető okostelefon lehet a következő lépés a Lenovo szerint.

A Lenovo az éves Global Tech World '23 keretén belül mutatta be a Motorola brand alatt megalkotott koncepciókészüléket, amit olyan flexibilis pOLED panellel szereltek fel, ami lehetővé teszi, hogy karperecként viseljük a csuklónkon.

Lenovo

A 6,9 hüvelykes, FHD+ felbontású, hajlítható megjelenítővel szerelt készülék textil hátlapot kapott, a kezünkre pedig egy fém karperechez, mágnesesen rögzítve tudjuk felapplikálni.

A készülék egyébként tetszés szerint hajtogatható bizonyos korlátokon belül, így képes megállni a saját lábán is, a felhasználói felület pedig szemmel láthatóan alkalmazkodik a megváltozott formátumhoz - írja a Mobilaréna.

Lenovo

A formát és a funkciót, ami ebben az esetben az esztétikumra is kiterjed a generatív mesterséges intelligencia modellt alkalmazó MotoAI hozza szinkronba, például egyedi háttérrel és alkalmazkodó rendszertémával, amit tetszőleges, mondjuk kép formában rögzített minta alapján hoz létre például az öltözékünkkel harmonizáló rendszermegjelenést.

További tech cikkjeinkért kattints ide! 

A további tippeket pedig itt gyűjtöttük össze

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram