2023. augusztus 09.

Már a fejlesztők forgatják a Nintendo Switch 2-t

A régóta várt folytatás jövő év végére jelenhet meg, ha minden terv szerint alakul.

Pár hete jöttek a híresztelések, amelyeket a VGC is megerősített, miszerint a japán vállalat saját tulajdonú stúdiói mellett a híresebb külső fejlesztőcégek is megkapták az új Nintendo Switch 2 prototípusait.

Nemrégiben írtunk róla, hogy a 2017-ben bemutatott első verzió elérte a maximumot, amit csak ki lehetett belőle hozni.

Nintendo Switch 2 - 2024

A forrás szerint a Nintendo Switch 2 várhatóan 2024 év vége felé kerülhet olyan állapotba, hogy akár mi is meg tudjuk vásárolni. Külsőre nem érdemes sok változást várni, hiszen nem is ez a fő cél. A design tekintetéven kifejezetten elégedett a cég, leginkább a gyorsabb processzor, menőbb grafikus vezérlő, több memória és nagyobb tárhely lesznek azok az attribútumok, amelyek miatt érdemes lesz váltani.

Ami egy kicsit talán szomorú tény, hogy a kijelzőjén sem kívánnak sokat fejleszteni, ugyanúgy LCD típusú marad, ami a hordozható eszközöknél nem egy túl jó döntés, hiszen ezek nem reagálnak jól a rossz fényviszonyokra, márpedig ez a konzol pont arra van, hogy magunkkal vigyük és ne csak dokkolt verzióban otthon a lesötétített szobában használjuk.

Mobilinternet a hordozható játékokhoz: Tarr.hu

Kapcsolódó tartalmaink:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram